GLOWY SUMMER BRONZED MAKEUP

t01t03

Om sommeren elsker jeg en solbrun og lett makeup med masse glød, og håret liker jeg at er naturlig bølgete og med litt volum. Sommeren er absolutt min favoritt årstid, håret lysner, huden blir brun og man føler seg så mye freshere, og det er mye mer gøy å ordne både hår og makeup! I dag på den norske og danske ghd bloggen, kan du se min sommer look med bronze nyanser, glødende hud og bølgete hår. Du kan lese mer om mine sommerrutiner og se flere bilder her :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s