NATURAL

bbu0bbbb02bbu

Her kommer litt bedre bilder hvor jeg har brukt min nye BB cream, nemlig Loreal Nude Magique BB cream. Som jeg sa i dette innlegget, er dette produktet hvis du ønsker en lett og naturlig makeup. Den passer ypperlig nå på sommeren hvor vi har fått litt farge i ansiktet og ikke behøver like mye sminke på huden. Selv om denne kremen skal gi mye fukt, la jeg fortsatt på både dagkrem og øyekrem, så huden får godt med fukt. Jeg legger også på en primer som jevner ut huden, før jeg smører inn BB creamen. Jeg bruker alltid en concealer under øynene, så jeg får et mer åpent blikk. For en mer frisk look legger jeg på litt bronzer i kinnene og siden av pannen. For å fremheve kinnbenene tok jeg litt av det gule og hvite pudderet fra det nye NYX palettet mitt og la på kinnbenene. Til slutt brukte jeg en rosa tonet blush fra MAC:). Jeg har faktisk ingen minus med denne BB creamen, utenom at det er veldig få farger å velge mellom, så det kan være vanskelig å få den til å passe 100% til hudtonen din. Ellers synes jeg den er perfekt til en naturlig dagmakeup!

Skriv gjerne en kommentar hvis du har en favoritt BB cream som jeg burde prøve!:)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s