MIDSUMMER HAIR

Nå er jeg hjemme igjen etter en deilig uke med ferie. En uke går alt for fort, så jeg skulle gjerne blitt litt lenger! Dataen min hadde jeg faktisk ikke oppe en eneste gang, så derfor ble det dessverre ingen blogging. Tidligere i sommer gjorde jeg hårstyling for Scandinavia Standard, hvor vi filmet en “Midsommar” look. Nå kan du se resultatet i videoen nedenfor:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s