BLACK RIBBON

image (2) kopiimage (3) kopi 2image (5)image (4)

Tenkte jeg ville dele en ting med dere, nemlig en veldig enkel måte å style opp en hestehale. Det eneste du trenger er en sort hårstrikk og et silkebånd. Jeg synes det er best å først feste hestehalen med en strikk og deretter knyte silkebåndet, da er jeg sikker på at hestehalen ikke vil skli ut, noe den fort kan gjøre hvis du kun fester med silkebåndet. Her er det opp til deg selv om du vil ha en høy eller lav variant, begge deler er fint. Jeg liker som alltid å dra håret litt tilfeldig ut, så det ikke ser så pent ut. Spesielt når man har en sløyfe, som gjør det veldig søtt, så er det kulere med en litt mer messy og tilfeldig look:).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s