WHITE DREAM

honey bronze, ghd, ghd hår, ghd hair, creative curl wand, ghd creative curl wand, bouncy curls, holdbare krøller, store krøllerhoney bronze, ghd, ghd hår, ghd hair, creative curl wand, ghd creative curl wand, bouncy curls, holdbare krøller, store krøller, giorgio armani maestro glow foundationhoney bronze, ghd, ghd hår, ghd hair, creative curl wand, ghd creative curl wand, bouncy curls, holdbare krøller, store krøller, giorgio armani maestro glow foundation

Dagens look! I dag har det vært skikkelig varmt og sommerlig vær her i København, så deilig. Jeg tror at jeg har funnet et nytt favoritt sted å ta bilder, haha. Men akkurat her har jeg funnet ut at det gir et veldig bra lys, også er det så fint og sommerlig med de hvite blomstene. I dag kjørte jeg på med en lett smokey eyes i brune toner og en av mine favoritt foundations, Giorgio Armani sin Maestro Glow. Jeg har også på meg en super fin blush fra Body Shop som heter Honey Bronze, Highlighting Dome i fargen 02. Den er i en lett og myk krem konsistens og den kan brukes som både blush, highlight, på lepper og øyne. Når det kommer til håret mitt er jeg veldig glad i å krølle det, det er faktisk utrolig sjelden jeg har det helt rett. Veldig ofte synes jeg både volum og krøller slipper veldig fort, så i dag tok jeg meg tid til å gjøre det ordentlig. Etter jeg sprayet håret med varmebeskyttende spray, brukte jeg creative curl wand krølltangen min fra ghd og krøllet en del med hår og satt krøllen opp med en gang og festet den med en hårnål. Dette gjorde jeg med alt håret, krøllene fikk så kjøle seg ned imens jeg sminket meg. Før jeg tok spennene ut, sprayet jeg en omgang med hårspray. Resultatet blir bouncy og fyldige krøller:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s