BOXER BRAIDS

boxer braids, braids, fletter, fiskebensfletter, hårfrisyrer, hairstylingboxer braids, braids, fletter, fiskebensfletter, hårfrisyrer, hairstylingboxer braids, braids, fletter, fiskebensfletter, hårfrisyrer, hairstyling13230832_10156859538735104_1389758911_o

Boxer braids har tatt helt av den siste tiden, de florerer på nettet og spesielt på instagram. Fletter går aldri av mote og det finnes mange fine varianter og stiler, blant annet french braid, dutch braid, fiskebensflette og romantiske fletter. Nedenfor forklarer jeg hvordan du lager boxer braids, synes du det er litt vanskelig så finnes det mange videoer på youtube hvor de viser hvordan man gjør det.

Start med å dele  håret i en midtskill som går hele veien ned til nakken. Ta den ene delen med hår og fest med en hårklype, så det ikke er i veien når du skal flette den andre delen. Ta den delen med løst hår og begynn øverst med å dele inn håret i tre deler. Ved å få fletten til å ligge utenpå som jeg har gjort, legger du delene med hår under når du krysser istedenfor over. Når du fletter håret bakover så legger du til mer hår hver gang delene krysser hverandre. Det er lurt å flette så stramt du kan, da er det mye lettere å dra de litt ut og få fletten større uten at fletten blir for løs. Fletten kan du feste med en gjennomsiktig gummistrikk. Så gjør du det samme på den andre siden, pass på at flettene blir mest mulig like. Jeg synes fletten blir penest hvis du drar litt i den etter du har festet med strikk, da får flettene mye mer volum. Avslutt med hårspray:).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s