SUMMER ESSENTIALS

summer makeup, nars, nars cosmetics, nars blush, nars taj mahal, giorgio armani, maestro glow foundation, clarins13282360_10156870214805104_938172450_o13234962_10156870214745104_378523708_o

Ovenfor ser du noen av mine sommer favoritter, men en av de liker jeg ekstra godt, nemlig NARS sin blush “Taj Mahal”. I motsetning til de fleste rosa tonene i blush samlingen min, er denne oransje! Jeg oppdaget den når jeg var innom bloggen til en av mine favoritt makeup artister, australske Max May. Dagen etter var jeg på Sephora og kom hjem med min nye favoritt blush. Oransje i fersken toner varmer opp huden som en bronzer ville gjort og samtidig gir deg en veldig frisk look. Hvis du f.eks har veldig lys hud er dette en god måte å få en frisk og flott hud uten å bruke bronzer. Men en oransje blush kan også kombineres med en bronzer.

En solbrun hud med masse glød og oransje blush er helt klart min favoritt look i sommer. Friske lepper med litt gloss og en lett smokey eyes i brune nyanser, så har du den perfekte sommer look!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s