SEEING STARS

anastasia beverly hills brows, glitter makeup, sparkling, sparkle, stars, beauty, makeup, trude desire gustavsen

13161120_10156813716880104_772964787_otanastasia beverly hills brows, glitter makeup, sparkling, sparkle, stars, beauty, makeup, trude desire gustavsenP5050636t.jpg13169810_10156813714650104_1963273621_ot

Nå er det snart sommer og ikke minst festival sesong. Selv har jeg faktisk aldri vært på festival, men jeg har så utrolig lyst til å dra på en. Kanskje til sommeren! Jeg ble super misunnelig når jeg så alle de fine bildene fra Coachella på instagram. Hvor kult hadde det ikke vært å være der!? Der er både hår, sminke og klær så utrolig gjennomført. Til festival synes jeg man kan leke litt med sminke og ikke være redd for å gjøre noe litt annerledes. Du må gjerne skille deg litt ut synes jeg. Jeg elsker f.eks bohemian looks med fletter, messy hår og en kul makeup med enten stjerner eller fargede stener som du setter rundt eller ved siden av øynene. Det finnes så mange fine varianter og dette er noe vi alle kan klare, det er ikke avansert i det hele tatt. Jeg har laget tre forskjellige festival looks med mine favoritter og denne med glitter og stjerner er en av de:). Hvis du vil se de to andre så kommer de snart opp på bloggen.

xx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s