BRIDE TO BE

bride to be, bryllups sminke, bryllupssminke, brudesminke, brude makeup, brude styling, romantisk brud, hårfrisyre brud

bride to be, bryllups sminke, bryllupssminke, brudesminke, brude makeup, brude styling, romantisk brud, hårfrisyre brudbride to be, bryllups sminke, bryllupssminke, brudesminke, brude makeup, brude styling, romantisk brud, hårfrisyre brudbride to be, bryllups sminke, bryllupssminke, brudesminke, brude makeup, brude styling, romantisk brud, hårfrisyre brudbride to be, bryllups sminke, bryllupssminke, brudesminke, brude makeup, brude styling, romantisk brud, hårfrisyre brud

Nå er bryllupssesongen i gang for fult og det er mange kommende bruder der ute som er i gang med å planlegge blant annet hår og makeup til den store dagen. Bryllupsdagen er en stor dag og som brud ønsker man å føle seg på sitt vakreste denne dagen. Mange føler seg kanskje litt usikre på hva de vil gjøre med både hår og makeup. Begge deler er utrolig viktig, i hvert fall for veldig mange. Man vil at alt skal se perfekt ut, men det skal også holde hele dagen. Det beste er å booke en profesjonell som kan hjelpe deg med dette. Da vil du få en prøvetime noen måneder før bryllupsdagen, hvor man prøver frisyrer og makeup og kommer frem til noe du som brud er 100% fornøyd med. Så er det selvfølgelig makeup og hår på selve dagen. Når du i forkant har hatt en prøvetime og funnet frem til din brude look, så blir det ingen negative overraskninger som plutselig dukker opp, så du kan helt fint slappe av og nyte dagen din:).

Hvis du skal gifte deg og ønsker å booke meg, så kan du kontakte meg på trude.gustavsen@gmail.com eller send meg en melding på Trude Desirè Gustavsen – Makeup Artist siden min på facebook. Har du f.eks brudepiker som også gjerne vil ordne hår og makeup, så gjør jeg det også. Jeg holder til i København men det vil eventuelt ikke være noe problem for meg å reise til Norge. Har du spørsmål så ta gjerne kontakt:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s