A SPLASH OF COLOR

 

creative makeup, kreativ makeup, makeup splash, colors, beauty makeup, splash of colors, trude desire gustavsen, anastasia beverly hills brows

Her kommer en look jeg gjorde tidligere denne uken, med masse farger. Jeg var så heldig å få lov til å teste ut flere produkter fra beauty merket Technic og en av de var Electric palette, som inneholder øyenskygger med masse farge og skimmer. Jeg ble overrasket hvor fine de ble på. Jeg brukte den rosa skyggen til denne looken, synes den er så fin! Palettet inneholder også en fin fersken farget skygge som jeg liker å bruke på dagtid. Jeg brukte Technic transparent loose powder til å feste sminken og det gjorde huden min silke myk! Jeg fant frem neon malingen min fra en tidligere shoot som jeg gjorde med Julie for et par år siden ute på Bygdøy i Oslo. Julie er en super flink fotograf og vi fikk så mange kule bilder fra våres lille, kreative shoot:). Jeg elsker masse farger, så på denne looken brukte jeg flere forskjellige farger som jeg sprayet på med en litt hard kost. Alle produktene som er brukt kan du se nedenfor:).

creative makeup, kreativ makeup, makeup splash, colors, beauty makeup, splash of colors, trude desire gustavsen, anastasia beverly hills brows

creative makeup, kreativ makeup, makeup splash, colors, beauty makeup, splash of colors, trude desire gustavsen, anastasia beverly hills brows

Base

MAC Studio Sculpt

Kat Von D. Contour palette

Techniq Blush palette

Benefit Watt`s Up Highlighter

Technic transparent loose powder

Øyne

Techniq electric palette

Bryn

Anastasia Dip Brow Pomade

Lepper

Maybelline Baby lips, Peach kiss

 

 

One thought on “A SPLASH OF COLOR

  1. Pingback: ELECTRIC | Trude Desiré

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s