NEW MAKEUP ESSENTIALS

technic makeup, technic blush palette, technic bronzer, technic highlighter, technic lipstick, summer essentials, beauty blogger, summer makeup, highlight, strobing, bronzer, glow, contour, glory skin12952948_10156696428955104_580764391_o12952996_10156696428405104_1265004519_otechnic makeup, technic blush palette, technic bronzer, technic highlighter, technic lipstick, summer essentials, beauty blogger, summer makeup, highlight, strobing, bronzer, glow, contour, glory skin

God morgen! Jeg var så heldig å få nytt kamera i bursdagsgave, så de siste dagene har jeg testet det og tatt masse bilder. Jeg er super fornøyd, bildene blir så gode! Det er et kamera jeg den siste tiden har googlet og lest mye om, Olympus e-pl7 heter det. Så nå skal det bli masse fine bilder! Jeg fikk også litt ny sminke fra technic, så da passet jeg på å knipse litt bilder med det nye kameraet;). Technic er faktisk et merke som er ganske nytt for meg. De har mange fine produkter og de koster ikke mye i det hele tatt. Blush palettet inneholder kjempe fine farger og de er super pigmenterte! Produktene er ikke testet på dyr, noe som selvfølgelig også er bra. Jeg ble veldig overrasket over highlighteren, da jeg allerede har mine 2 favoritter, men denne er kjempe fin og kommer på topp 3! Elsker den rosa leppestiften også. Denne gir deg knall rosa lepper, men hvis du dabber den forsiktig og lett på får du en mer naturlig og frisk look. Disse produktene er kjøpt i Sverige og jeg har dessverre ikke sett de her i København. Jeg er veldig nysgjerrig på de andre makeup produktene fra technic så håper jeg får tak i flere:).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s