HVORDAN FIKSE KNUST SMINKE

how to fix a broken powder, how to fix a blush, how to fix broken makeup, diy makeup, beauty tip, broken blushJeg tenkte å tipse dere om noe veldig smart, en liten lifesaver!;) Vi har vel alle mistet en favoritt bronzer eller en blush i gulvet, spredd utover i tusen biter. Når dette skjer, river det litt i hjertet.  Så tenker du sikkert at det var det og at pudderet må kastes. Men, det trenger du ikke. Du kan nemlig fikse det ødelagte pudderet til et helt nytt! Min blush knuste for 2 gang tidligere denne uken og da tenkte jeg det passet fint å vise dere hvordan jeg fikser det.

how to fix a broken powder, how to fix a blush, how to fix broken makeup, diy makeup, beauty tip, broken blushDu trenger kun antibac, en skje og en plastikkpose.

r061.Det første jeg gjør er å knuse blushen enda mer, så det meste blir til pulver. Jeg bruker enden på skjeen for å knuse bitene.

r072. Deretter heller jeg på noen dråper med antibac og blander det sammen med enden på skjeen, til det blir en fin masse. Ta heller litt antibac om gangen istedenfor alt for mye med det samme. Føl deg litt frem med hvor mye som trengs.

r043. Så tar du en plastikkposen og bretter den over. Bruk skjeen til å presse dette godt sammen. Grunnen til at jeg bruker en plastikkpose og ikke bruke skjeen direkte på pudderet, er for at antibac og pudderet ikke skal feste seg på skjeen. Da kan det fort bli litt grisete.  how to fix a broken powder, how to fix a blush, how to fix broken makeup, diy makeup, beauty tip, broken blush4. Sånn! Nå er den så god som ny. Hvis du f.eks gjør dette på kvelden,  kan den stå og tørke over natten, så er den klar til bruk neste morgen!:) Dette kan du gjøre med bronzer, blush, highlighter eller øyenskygge. Lettere sagt, alt av sminke i kompakt pudder;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s