SPRING FEELING

trude desire gustavsen, beauty blogger, makeup artist, spring makeuptrude desire gustavsen, beauty blogger, makeup artist, spring makeup

Jeg elsker at det begynner å bli litt varmere ute og solen har faktisk vært fremme i flere dager nå, det er super deilig! Ikke alt for lenge til sommeren er her heller. Jeg ser virkelig frem til en fresh og solbrun hud, mindre klær og sommerlig makeup:). Jeg tenkte jeg skulle prøve noe nytt her på bloggen, for å få litt variasjon. Kanskje en gang i måneden eller hver annen måned, vi får se! I hvert fall, jeg tenkte å lage en slags liste med blant annet mine ønsker og mål, inspirasjon, hva jeg drømmer om og månedens tips. Håper det er noe dere kan like!

Ønsker – Jeg ønsker meg masse nye og freshe makeup produkter. Det er flere sommerlige produkter jeg har tittet litt på, blant annet disse tre produktene fra Benefit: dew the hoola liquid bronzer, hoola zero tanlines body bronzer og dandelion dew liquid blush. Og ikke minst sommerlige leppestifter, gjerne i rosa og fersken toner. Flere av YSL sine står på ønskelisten:) Det jeg ønsker meg aller mest akkurat nå, er et nytt kamera. Jeg har Canon g12 og det fungerer fint, men det er flere år gammelt og jeg vil gjerne oppdatere til ett som tar bedre og klarere bilder. Det står i hvert fall øverst på ønskelisten til bursdagen min som er rett rundt hjørnet!

Inspirasjon – Masse av inspirasjonen min kommer blant annet fra forskjellige blogger, Pinterest og Instagram, jeg kan bli sittende å scrolle gjennom alle de fine bildene i en evighet. Akkurat nå er jeg obsessed av glødende hud, fyldige bryn, bronze toner på øyne og naturlig fyldige lepper med ett hint av rosa.

Mål – Mine mål nå er å komme tilbake i trenings rutinene mine. Jeg var motivert og flink til å trene en periode, men nå har det vært for mange unnskyldninger for å ikke orke.  Det er fortsatt noen måneder til sommeren er her, så jeg må bare komme i gang. For meg har trening mest å si på psyken, alt det fitness styret er ikke noe for meg. Jeg trener selvfølgelig for å se resultater, men mest fordi jeg får det mye bedre med meg selv når jeg trener og det gjør så jeg er mer fornøyd kroppsmessig også. Alt sitter i hodet:).

Forandringer – Jeg har i flere år hatt den samme blonde fargen og jeg har så lyst til å prøve noe nytt. Jeg tør nok ingen drastiske forandringer, men har veldig lyst til å farge det litt mer gyllent. Fortsatt blondt, men med masse striper og gjerne i litt brune nyanser også. Jeg må tenke litt på det, så får jeg se hva det blir til.

Cravings – jeg har store cravings på nye vår og sommer klær! Jeg er veldig glad i sorte klær, så jeg ender veldig ofte opp med de samme fargene. Akkurat nå har jeg fått dilla på lyse rosa, nude, beige og rose gull  fargede klær, elsker det. Jeg lengter virkelig etter sommer og jeg har allerede begynt å se etter fargerike bikinier. Jeg er den personen som skal på ferie i 14 dager og har med 14 bikinier, hehe! Ja, det er unødvendig:)

Drømmer om – å finne den perfekte leilighet til meg og Nicolai. Vi bor nå i en leilighet utenfor København sentrum og vi trives super godt i området her, men vi vil gjerne ha mer plass. Vi har også kjempe lyst på hund, men det er dessverre ikke lov med dyr i leiligheten vi bor i nå, så det er et must når vi skal se etter ny leilighet! Pluss ett rom som jeg kan ha som “makeup rom”;)) Vi får diskutere litt om det blir makeup rom til meg eller mannerom til Nicolai, hehe.

Månedens produkt – det må bli makeup setting sprayen min fra Urban Decay. Jeg ble faktisk litt overrasket over denne sprayen. Den holder så godt på sminken min, jeg er super fornøyd:)

______________________________________________________________________________

Jeg blir veldig glad hvis dere har litt ideer eller ønsker til ting jeg skal vise her på bloggen. Om det er noen spesielle makeup looks, hår frisyrer eller annet – hva som helst. Jeg har kjempe lyst til å lage både hår og makeup videoer! Jeg skal snart få lære videoredigering på jobben, så når jeg har fått styr på det vil jeg begynne å filme noen looks:).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s