URBAN DECAY – ALL NIGHTER

urban decay, all nighter setting spray, makeup setting spray, trude desire gustavsenurban decay, all nighter setting spray, makeup setting spray, trude desire gustavsen

12842478_10156598094495104_1740572036_o

Denne makeup setting sprayen fra Urban Decay er en av mine nyeste innkjøp og har allerede blitt en favoritt! Jeg har lest mye om den på nettet og fikk kjempe lyst til å prøve den selv, så når jeg skulle ta fly hjem til Norge tidligere denne måneden, gikk jeg innom tax-free og kjøpte den. Super god pris også, kostet kun 152 DKK. Dette er en setting spray som du sprayer over ansiktet etter du har lagt på makeup. Sprayen gjør så sminken holder seg på plass hele dagen, eller hele natten. Jeg har nå hatt den på hver dag etter jeg kjøpte den og jeg ser en stor forskjell på sminken min. Jeg synes den er perfekt for de dagene jeg drar på jobb på morgenen og deretter skal jobbe kveldsvakt på min andre jobb. Så slipper jeg tenke på at jeg må ordne på sminken, for det gjør denne sprayen for meg. Tenk så smart denne er når du skal ut på byen og sminken din vanligvis ikke holder hele natten. Vi har vel alle kommet hjem etter en bytur med lite spor av sminken vi tidligere på kvelden la på, sett oss selv i speilet og tenkt, “hva i alle dager”? haha. Bare spray denne all nighter sprayen over hele ansiktet så vil du nok se en forskjell:).

Vil også gi dere et lite tips. Hver gang jeg  er interessert i et nytt produkt går jeg inn på en side som heter makeupalley.com og trykker meg inn på product reviews. Der kan man lese andre sine erfaringer og meninger om produktet, både de gode og dårlige. Det er lurt å gjøre god research før man bruker masse penger på produkter, så kan du deretter velge om du fortsatt vil bruke penger på det, eller om du vil lete videre:).

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s