SKINCARE

s09

I dag tenkte jeg å fortelle litt om mine hudpleie rutiner og hva slags produkter jeg bruker. Vi vet jo alle sammen, for å få en god makeup base har hudpleie mye å si. En tørr hud er ikke ideelt når foundation skal på. Huden trenger masse fukt! Siden jeg gikk på hudpleie linjen på videregående skole har jeg i alle de årene vært gjennom flere merker og jeg prøver fortsatt ut forskjellige produkter. I de siste årene har jeg brukt Nu Skin sine produkter og har vært kjempe fornøyd med de. For en liten stund siden ble jeg spurt om jeg ville teste produkter fra et tsjekkisk  merke som heter Ryor. Jeg valgte ut de produktene jeg gjerne ville teste og har nå brukt de daglig. Jeg var faktisk litt redd for å prøve nye produkter på huden min siden jeg for et år siden plutselig begynte å få litt problemer med urenheter. Det var utrolig slitsomt og irriterende. Etter ca 7 måneder med dårlig hud, uten å kunne forstå hvorfor, gikk jeg til hudlege for å få hjelp. Heldigvis, etter noen uker med tabletter og krem på recept ble huden min bra igjen. Derfor er jeg litt redd for å smøre inn huden min med nye produkter, i tilfelle urenhetene skal komme tilbake. Hvis huden reagerer negativt på et produkt vil det vises ganske fort, men heldigvis har huden min holdt seg like bra etter jeg startet med produktene fra Ryor. Hittil liker jeg de veldig godt:). Jeg mikser de litt sammen med et par av mine andre produkter. Nedenfor kan du se hud rutinene mine og hvilke produkter jeg bruker, både for dag og kveld.

s04Ryor – Marine Alger Renseskum

På morgenen skyller jeg ansiktet med kun vann, men på kvelden når jeg skal fjerne makeup fra ansiktet bruker jeg dette renseskummet så alt smuss blir vasket vekk. Denne inneholder marine alger ekstrakt for grundig rens av akne hud. Selv om jeg ikke har akne nå liker jeg fortsatt å bruke dette skummet, føler at det kanskje hjelper litt til med å forhindre at urenhetene kommer tilbake.

sk04Ryor – Dagkrem SPF 15

Denne dagkremen inneholder blant annet hyaluronsyre, tangekstrakt og sheasmør. Pluss at den har solfaktor 15, så den beskytter huden mot uv – stråler. Den gir god fukt og lukter også kjempe godt! Hvis du ikke allerede bruker en dagkrem med solfaktor, anbefaler jeg deg å begynne med det. Det er så viktig!

sk03Ryor – Aktiv serum med Matrixyl

Dette er et produkt er først og fremst for øye partiet men det kan også brukes på fine linjer over hele huden. Jeg har faktisk ikke vært så flink til å bruke øyekrem tidligere, men det er noe jeg nå bruker både morgen og kveld. Jeg vet jo godt hvor viktig det er. Jeg legger produktet under øynene og dabber det forsiktig inn.

s07Bio – Oil

Som flere sikkert vet skal Bio – Oil hjelpe mot blant annet strekkmerker, dehydrert hud, arr og ujevnheter i huden. Hvis huden i ansiktet mitt føles litt tørr tar jeg noen dråper av oljen og legger på de tørre områdene før jeg legger på fuktighetskrem. Dette gjør jeg helst på kvelden når jeg ikke skal ha sminke på huden. Allerede neste morgen føles huden mye bedre.

s08Asea Reny 28

Dette er en gel som jeg på kvelden tar på før jeg smører inn nattkremen. Gelen nedbryter døde celler og erstatter dem med nye. Den gjør huden glattere, mer elastisk og gir huden mer fukt. Huden føles rett og slett mye friskere.

sk01Ryor – Næringsrik krem med lavendel

Denne kremen er litt tykkere enn dagkremen, så den smører jeg meg med på kvelden og huden får litt ekstra pleie og fukt om natten. Den inneholder lavendel olje, som er kjent for sin beroligende effekt. Jeg har tidligere sovet ganske urolig om nettene, men i det siste har jeg sovet så mye bedre. Altså, etter jeg startet å bruke denne kremen.  Jeg har gjort litt research på det og fant ut at lavendel faktisk kan ha en god virkning på blant annet søvn. Den lukter også kjempe godt!

sk02Ryor – Mattifying krem

Jeg var veldig nysgjerrig på dette produktet da jeg så det, siden det stod at det var en mattende krem. Jeg var litt skeptisk til om dette stemte, men det gjorde det faktisk. Når du har påført kremen blir huden matt og den føles super glatt! Du får ingen klissete følelse. Denne er nok spesielt god hvis du har litt fet hud, men den er også fin å bruke hvis du blir blank i t-sonen. Da kan du f.eks legge denne kremen i t-sonen og en annen fuktighetskrem på resten av ansiktet.

Hvis du sliter med å finne produkter som er gode for huden din kan det være lurt å bestille en time hos en hudpleier. Der kan du få en hud analyse, deretter få hjelp til hvordan produkter du burde bruke og som er gode for din hud:).

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s