MAC FIX +

De siste dagene har jeg vært opptatt med masse jobb, jeg jobbet blant annet på en musikkvideo hvor jeg gjorde hår og makeup. Det kan bli lange dager noen ganger, men det er helt fint når jeg får jobbe med så mye forskjellige og spennende ting!:) Jeg kunne aldri hatt en jobb hvor jeg drar til samme arbeidssted og sitter å jobber typ med det samme dag etter dag. Jeg liker at jeg som makeup artist har så mye varierte jobber. Det er alltid et nytt ansikt å sminke, nye locations og det er alt fra fashion shoots til musikkvideoer. Pluss man møter alltid nye mennesker man jobber i team sammen med og alle er bare super søte. Jeg har også noen faste dager i uken hvor jeg jobber hos Emilie på glow:repeat, der jeg i hovedsak jobber med ghd Norge. Det er selvfølgelig litt kontor arbeid men vi gjør også masse annet gøy. Jeg får blant annet gjøre fine hår guides til ghd bloggen, photoshoots og masse annet spennende.

mac 2

Men, for å ikke spore helt av her. Jeg ville tipse dere om denne sprayen fra MAC, Prep + Prime Fix +. Denne bruker jeg selv hver eneste dag og jeg har den også alltid med på photoshoots. Den inneholder antioksidanter og pleiende ingredienser, gir masse fukt og en fin glød til huden. Denne kan brukes før makeup hvis huden føles litt tørr og den kan brukes etter du har tatt på makeup for å gi en frisk finish. Sprayen er perfekt å spraye lett over ansiktet utover dagen da den gir et friskt boost til huden. Jeg bruker den også hvis jeg vil ha mer intensitet i øyenskyggen. Da sprayer jeg på øyenskygge kosten før jeg tar øyenskygge på kosten og påfører. Hvis du f.eks har en øyenskygge med glimmer i, så vil det forsterkes ved bruk av denne sprayen. Den er super fin å spraye over highlighteren på kinnbenene også! Dett er et veldig fleksibelt produkt og det er ganske drøyt i bruk. Jeg har hatt min i ca ett år, tror jeg! Den koster 155,- så det er en veldig overkommelig pris:).

I morgen reiser jeg hjem til Norge noen dager, for å holde makeup kurs og se familie. Det er nesten tre måneder siden sist jeg var hjemme, så det blir hyggelig. Jeg skal prøve å ta litt bilder osv fra kursene, så kan jeg lage et lite blogginnlegg om det.

Ha en fin onsdag!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s