TOP 5 FOUNDATIONS

Untitled-7

Noen ganger føles det å finne den perfekt foundation som en evig jakt. Når det gjelder foundations finnes det et hav av forskjellige typer der ute, så det kan være vanskelig å finne en foundation man er 100% fornøyd med. Det krever at man må teste ut flere for å komme frem til sin favoritt. Hudtypen din har også mye å si for valget av hvilken foundation som passer, så her er det lurt å få litt hjelp og veiledning. Har du tørr eller dehydrert hud, er det viktig å finne et produkt som gir masse fukt og glød. Hold deg unna de mattende produktene. Hvis du har fet, uren eller oljete hud, er det viktig du velger en foundation som ikke inneholder olje men heller en som har et høyere pudder innhold, som gjør huden mer matt.

Det jeg ser mest etter i en foundation er blant annet dekkevne, jeg vil at den skal dekke godt men samtidig ikke være for tung og tett på huden. Jeg vil at en foundation skal føles lett på huden, ha en god dekkevne, gir en naturlig look, lett å jobbe med, sitter godt på huden og at den inneholder solfaktor.

Her er 5 av mine favoritter:

Untitled-5Giorgio Armani Maestro Glow: Mitt nyeste foundation tilskudd. Liker denne kjempe godt. Super tynn tekstur med masse, masse glød! Denne er ikke super dekkende, men alikevel passe. Noe av det jeg liker best er at den gir deg en flawless, naturlig og glødende hud. Det er SPF 30, som er et super pluss!

Untitled-4MAC Face and body: Dette er en kjempe flytende foundation. Den er veldig lett og gir masse fukt. Den legger seg lett på huden og er enkel å jobbe med. Den har lett til middels dekkevne. Jeg liker den kjempe godt da den føles så lett og naturlig på huden.

Untitled-3MAC  Studio Sculpt: Denne foundation er ganske tykk og dekkende. Den gir huden masse fukt og den er lett å jobbe med. Passer godt hvis man ønsker å dekke huden litt ekstra, den kan bygges opp til ønskelig dekning.  Denne passer godt til de fleste, men ekstra godt for normal til tørr hud. Jeg liker også at den har SPF 15. Denne er middels til heldekkende.

Untitled-6Make Up For Ever Mat velvet: Dette er en olje fri foundation med en matt finish, så denne er super fin hvis du har en litt oljete hud og blir fort blank i ansiktet. Denne dekker super godt, føles lett på huden og gir en fin og matt finish.

Untitled-2Rimmel Match Perfection: Denne er kjempe lett på huden, gir masse fukt og pleie.  Den er super lett å blende ut, jevner ut porer og har en god dekkevne. Den har også SPF 20, noe jeg synes er kjempe viktig at en foundation inneholder.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s