HOW TO USE A BEAUTYBLENDER

beautyblender, valentine`s day, valentine`s makeup look, beauty makeup, trude desire gustavsen, makeup artist

Etter jeg kjøpte min første beautyblender har jeg ikke lagt foundation med med noe annet enn denne, elsker den! Jeg synes den gir et så mye bedre resultat enn ved bruk av en kost, det er akkurat som at foundationen bare smelter inn i huden. Resultatet blir super fint, anbefaler denne på det høyeste! t02

Her kommer litt info om hvordan du bruker en beautyblender:

1. Det første du gjør er å holde den under rennende vann så den blir gjennomvåt.

2. Når den har tatt til seg alt vannet den kan, klemmer du alt vannet ut og klemmer til slutt rundt med ett håndkle. Sånn at alt overflødig vann kommer ut.

3. Når du skal legge foundation med en beautyblender skal du bruke “dabbe” bevegelser, det vil si trykke den på huden. Ikke gni den rundt i ansiktet, da er hensikten borte. Ved “dabbe bevegelser” blir det ikke streker osv etter foundation, som det fort kan bli ved bruk av en kost.

4. Etter bruk anbefaler jeg å vaske den, helst etter hver gang du bruker den. Da holder den seg mye bedre og du slipper at den blir full av bakterier. Jeg vasker min med shampoo og synes det fungerer helt fint, men man kan også kjøpe beautyblender cleanser.

s04

Man kan også bruke en beautyblender til flere ting. Du kan f.eks blande en fuktighetskrem/primer med en flytende leppestift og legge på som blush ved hjelp av beautyblenderen. Det gir et kjempe naturlig og fint resultat:).

Hvis du ikke har en beautyblender synes jeg absolutt du burde få tak i en, så du selv kan se forskjellen den gjør. Jeg har kjøpt mine på Sephora, men de kan også bestilles på blivakker.no.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s