Messy braid

trude desire gustavsen, hair stylist, makeup artist, hairstyling, braid, messy hairdo, messy braid, beauty blogtrude desire gustavsen, hair stylist, makeup artist, hairstyling, braid, messy hairdo, messy braid, beauty blog

Tenkte vise dere en simpel og lett frisyre som kun tar et par minutter, perfekt når man har dårlig tid på morgenen. Jeg fletter håret helt ned til nakken, her fletter jeg under for å få fletten liggendes ovenpå. Istedenfor å flette resten av håret setter jeg det i en messy dott. Jeg drar litt i fletningen for at den ikke skal se så fin ut men heller litt bustete og tilfeldig. Avslutt med en liten omgang hårspray!;)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s