STROBING – LET IT GLOW

strobing, glowy skin, trude desire gustavsen, bronzed skin, giorgio armani maestro glow foundation

Strobing er noe mange garantert har hørt om. Det har blitt en trend og det kommer flere og flere makeup produkter på markedet for å lage denne looken. Noe du helt sikkert har hørt om er contouring. Det har i lang tid florert i blant annet skjønnhets magasiner, på youtube og instagram. Legg contouring vekk, nå er det strobing som gjelder;). Strobing er det helt motsatte av contouring. Her skal du highlighte ansiktets høye punkter, det vil si der solen naturlig treffer. Alt handler om å fremheve dine trekk ved hjelp av highlights! Områder du legger highlighter er kinnben, nesebenet, tippen av nesen, bryn benet og i øyekroken. Du kan også legge litt på haketippen, amorbuen og siden av pannen. Hvis du har på en  litt utringet overdel, er det super fint å legge litt highlight på kragebenet også. Jeg elsker highlights, så denne makeup trenden passer meg midt i blinken. Hvem vil vel ikke ha fresh og glødende hud!?:)strobing, glowy skin, trude desire gustavsen, bronzed skin, giorgio armani maestro glow foundationstrobing, glowy skin, trude desire gustavsen, bronzed skin, giorgio armani maestro glow foundation, highlight

 

Produkter jeg brukte for å få glødende hud:

Ansikt:

Fuktighetskrem

Giorgio Armani Fluid Sheer

Giorgio Armani Maestro Glow Foundation

Watt`s Up Highlighter

Mary-Lou Manizer

MAC Prep + Prime Fix +

Jeg varmet opp huden enkelte steder veldig lett med en bronzer og som blush brukte jeg e.l.f. Moisturizing Lipstick som jeg dabbet på med fingeren. Ved bruk av krem produkter får du et mer dewy look.

Krageben:

KIKO Face Skin Glow

Watt`s Up Highlighter

Dove DermaSpa Goodness Silky Body Oil

Tips: Bygg heller opp highlighteren istedenfor å ta på for mye med en gang, da vil det se mer naturlig ut og det blir mye finere. Da kan du også bruke flere highlights, som jeg har gjort her, uten at det ser klissete ut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s