LIPS & BROWS

trude desire gustavsen, makeup artist, makeup, lips and brows makeup, beauty blog, too faced, chocolate bon bons palette

Moisturizing lipstick – party in the buff

Moisturizing lipstick – pink minx

Matte lip color – natural

For øyeblikket er disse leppestiftene fra e.l.f. mine favoritter, spesielt den i rosa! Jeg elsker fargene, konsistensen er også god. Istedenfor å smøre rett på leppene, liker jeg å bruke en finger til å dabbe det på. Da kan jeg kontrollere mengde farge og det blir litt mer naturlig. På denne tiden kan jeg til tider få litt tørre lepper og det er ikke spesielt fint med leppestift på tørre lepper, så det er viktig å huske på å gi de fukt. Siden jeg ikke er så glad i å bruke lipgloss, har jeg alltid en leppepomade istedenfor som jeg har over leppestiften og favorittene mine er Carmex sin lip balm og Babylips i fargen Peach kiss. Jeg smører meg alt for mange ganger om dagen, jeg er rett og slett avhengig og har gjort leppene mine det samme. Ikke bra!;)

Brynene mine er nok det jeg bruker mest tid på når jeg sminker meg. Jeg kan være så irriterende pirkete! Noen dager kan det gå raskt og de blir kjempe fine, imens noen dager funker det bare ikke og man må jobbe litt ekstra for å få det til! Hehe, dere vet sånne dager. I hvert fall, mine bryn favoritter er Benefit instant brow og Anastasia DIPBROW Pomade. De er lette å jobbe med og de sitter super godt. Når jeg har fylt inn brynene mine bruker jeg en brow gel til å forme og feste alt sammen.

trude desire gustavsen, makeup artist, beauty blog, lips and brows, e.l.f. , benefit, beauty makeup, everyday makeup look

trude desire gustavsen, makeup artist, beauty blog, brows and lips, e.l.f. , benefit, anastasia dip brow pomade

trude desire gustavsen, makeup artist, beauty blog, lips and brows, benefit, e.l.f.

 

 

2 thoughts on “LIPS & BROWS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s