VALENTINE’S LOOK – STEP BY STEP

 

Etter jeg la ut forrige Valentine’s Day innlegg fikk jeg spørmål om jeg kunne forklare hvordan jeg gjorde det og hvilke produkter jeg brukte og det kan jeg selvfølgelig gjøre. Tenkte det hadde vært kult å vise med en video, men det må bli neste gang!:) Kunne det vært noe? Jeg vet i hvert fall med meg selv at det er gøy å se videoer og da får man også litt bedre forståelse av hvordan man gjør!

Base

Jeg startet med å smøre inn ansiktet med fuktighetskrem, det er kjempe viktig for resten av sminken. Deretter la jeg en primer på enkelte områder. For å få ekstra glød i huden la jeg på KIKO glow krem på kinnben, nese, haken og litt i pannen. Så la jeg på foundation og concealer, jeg bruker alltid en beautyblender da jeg synes resultatet blir så mye bedre! Jeg ville ha mye glød i huden så jeg brukte tre forskjellige highlights for å bygge opp og for å få varme til ansiktet la jeg på bronzer i kinn, begge sider i pannen og litt på nesen. Avsluttet med en blush for å friske det opp.

e.l.f. Mineral infused face primer

KIKO Face skin glow

MAC  Face and body foundation

MAC  Pro longwear concealer

Benefit watt`s up highlighter

e.l.f. Shimmer palette

The balm Mary-Lou Manizer

Kat Von D. contour palette

i.d. bare minerals blush, Vintage peach

MAC Prep + Prime Fix+

Øyne

Før jeg begynner med øyenskygge legger jeg en primer på øyelokket, det gjør skyggen finere, lettere å jobbe med og den holder lenger. På denne looken la jeg en lys skygge som en base, på hele lokket. Jeg la to forskjellige brune toner i globallinjen, her brukte jeg en litt fluffy øyenskygge kost. Så la jeg en champagne farget skygge fra innerst mot øyet og ca til midten og duset resten utover. Jeg brukte en krem-øyenskygge penn til å tegnet opp en “V” ytterst på øyet og duset den ut med en kost. For å få det litt mer intenst tok jeg en mørkere brun skygge som jeg la i ytterkanten og blendet det innover i globallinjen. Under øyet la jeg lett en brun skygge i ytterkant og ca til midten, for å en en fin helhet på øyenskyggen. Jeg synes det passet fint med en sort eyeliner på øvre vippekant, jeg brukte en flytende liner men man kan fint også bruke en blyant liner hvis du ønsker en mykere look. På våt linjen brukte jeg en lys liner for å få et mer åpent blikk. Jeg avsluttet med mascara og løs vipper. Jeg la også highlighter i øyekroken og under brynet.

Make up for ever eye primer

Too faced Chocolate Bon Bons palette – Divinity

e.l.f. Jumbo eyeshadow stick

Too faced Chocolate Bon Bons palette – Malted

Too faced Chocolate Bon Bons palette – Satin sheets

Too faced Chocolate Bon Bons palette – Mocha

Make up for ever – Graphic liner

Maybelline Volum express mascara

Bryn

Brynene fylte jeg kun lett inn med to forskjellige skygger og festet det med en bryn gele.

e.l.f.  brow gel

Viseart palette basic 01

Lepper på første look

Begynte med å ramme inn leppene med en lipliner, så blandet jeg to forskjellige leppestifter og la til slutt på en gloss. La forresten også highligter på amorbuen på leppene, det gir et inntrykk av litt fyldigere lepper.

MAC lipliner – Dervish

e.l.f. Moisturizing lipstick – Party in the buff

e.l.f. Moisturizing lipstick – Pink Minx

Clarins Instant light Natural lip perfector 02

Lepper på andre look

Startet først med å ramme inn leppene med en rød lipliner, så la jeg rød leppestift hele veien rundt men ikke helt inn og over det hele. Innerst brukte jeg en rosa leppestift og en nude farge oppå der igjen. Alt dette skal blendes veldig godt så det blir fine overganger og ser litt “ombre” aktig ut. Avsluttet med en nøytral gloss.

Face Stockholm, rød lipliner

Make Up Store lipstick –  Alarm

e.l.f. HD blush – Diva

e.l.f. Matte lip color – Natural

For å se hvordan jeg gjorde håret så kan du se det her

4 thoughts on “VALENTINE’S LOOK – STEP BY STEP

  1. Superfint 👌🏼 du forklarer godt og bra at du viser hvilke produkter du bruker ☺️ En video hadde vært flott ! Gleder meg til neste innlegg 📽

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s