VALENTINE’S DAY | GET THE LOOK

valentine`s day, valentine`s makeup look, beauty makeup, trude desire gustavsenNå som Valentine’s Day er rett rundt hjørnet er det sikkert mange der ute som allerede har begynt å tenke litt på blant annet antrekk, hår og makeup. Derfor tenkte jeg det passet fint å vise et par Valentine’s looks, så du kan få litt tips hvis du f.eks skal på date med kjæresten eller har andre planer hvor du bare rett og slett vil være ekstra fin:)

Etter jobb tidligere denne uken laget jeg to looks på svenske Wera, som jeg jobber sammen med på glow repeat og Emilie var søt og tok fine bilder. Vi er en god skandinavisk mix på kontoret, hehe!;) Som du ser så er Wera så naturlig fin uten sminke så jeg hadde et godt utganspunkt. Første look ble en litt romantisk makeup med nude lepper, glødende hud, brune og champagne fargede nyanser på øynene og naturlige bølger i håret.we15.jpgvalentine`s day, valentine`s makeup look, beauty makeup, trude desire gustavsen, makeup artistvalentine`s day, valentine`s makeup look, beauty makeup, trude desire gustavsen, makeup artistvalentine`s day, valentine`s makeup look, beauty makeup, trude desire gustavsen, makeup artist, eye makeupvalentine`s day, valentine`s makeup look, beauty makeup, trude desire gustavsen, makeup artisttoo faced, valentine`s day, valentine`s makeup look, beauty makeup, trude desire gustavsen, makeup artistJeg elsker mitt nye øyenskygge palette fra Too Faced, super fine farger og det lukter sjokolade! Pluss at det har ett kjempe søtt design:) På neste look beholdt jeg de romantiske øynene og gjorde kun om på lepper og hår. Jeg laget litt mer Valentine’s inspirerte lepper med rosa og rødt! Håret satt jeg opp i en messy hestehale for å få mest fokus på ansiktet.

valentine`s day, valentine`s makeup look, beauty makeup, trude desire gustavsen, makeup artist

Hva synes du?

Om du har Valentine’s planer eller ikke på søndag så ønsker jeg deg uansett en fin Valentine’s Day!<3

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s