NIVEA AFTER SHAVE BALM | ALTERNATIV PRIMER

nivea, nivea after shave balm, primer

nivea, nivea after shave balm, primer

Noen av dere har sikkert allerede hørt om denne alternative primeren som har vært så mye omtalt. For meg selv startet det da jeg så youtuberen NikkieTutorials selv hadde testet denne og sverget den var super god som en primer. Siden prisen er relativt mye lavere enn mange primere på markedet ville jeg gi den en sjanse. Det er nå flere måneder siden jeg kjøpte den og jeg har brukt den siden! Skjønner godt man er litt skeptisk da dette faktisk er en after shave balm for menn, det var jeg selv. Men jeg synes altså den funker super godt på meg. Huden reagerer selvfølgelig forskjellig, så det er ingen garanti at den vil være bra for alle. Det jeg liker med denne er at den gir masse fukt til huden, foundation legger seg så mye bedre på huden og sminken sitter faktisk hele dagen. Det er nok det jeg liker aller best, at jeg kan komme hjem etter en lang dag på jobb og sminken sitter fortsatt like fint på. Jeg kjøpte den for 75,- på Matas her i København, men man kan kjøpe den på de fleste dagligvarebutikker også!:)

Forresten, på onsdag kommer det ett Valentines beauty innlegg, hvor du kan få litt inspirasjon til makeup og hår hvis du f.eks skal på en Valentine date!;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s