INTERVIEW – GHD

god, god norge, trude desire gustavsen, beauty blog, interview

god, god norge, trude desire gustavsen, beauty blog, interview

Jeg har jo helt glemt å si det men jeg har begynt å jobbe hos Emilie på glow repeat hvor jeg jobber med blant annet ghd Norge og for kort tid siden åpnet vi ghd sin norske blogg! Det er super gøy å få være med på. Bloggen inneholder styling guides, intervjuer, events, konkurranser og masse annet spennende. Jeg synes du absolutt burde sjekke den ut. Du finner bloggen her. I går var det et intervju med meg, så hvis du er nysgjerrig på det så kan du se det her. Jeg og Emilie skulle ut for å ta noen bilder til intervjuet men det var ikke så enkelt da det sjelden er en dag her i Danmark hvor det ikke blåser, hehe! Men vi fikk knipset noen gode:). Jeg har forresten en kjempe spennende makeup jobb neste uke, for en musikkvideo, men det vil jeg fortelle mer om neste uke!;)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s