GET READY WITH ME – BLOGGERS DELIGHT GALLA

b22

b24

b14

b03

b04

Som jeg fortalte i forrige blogg innlegg så gjorde jeg hår og makeup på fine Christina før hun skulle på Bloggers Delight galla her i København. Hun har en fantastisk utstråling og er super søt! Angående makeupen, vi valgte å ha mest fokus på øyne, ha leppene mer nøytrale og selvfølgelig med en flawless hud. Christina var så brun og fresh da hun kom så vi var allerede langt på vei;) Jeg gjorde en smokey eyes i brune og gyldne nyanser, noe som passer super fint til blå øyne. Brukte som alltid forskjellige highlights for å gi glød til huden. Jeg varmet opp huden enda mer med en bronzer og for friske kinn brukte jeg “vintage peach”, en blush fra i.d. bare minerals, som er en av mine favoritter! Hvis du vil se produktene jeg brukte så har jeg skrevet en liste i slutten av innlegget.

Håret skulle selvfølgelig også styles og der gikk vi for en wavy bob. Jeg sprayet først ghd sin heat protect i hele håret, for å beskytte mot varmen fra krølltangen. Deretter tuperte jeg håret for å vå volum og de wavy krøllene fikk jeg ved å bruke creative curl wand fra ghd! Til slutt brukte jeg fingrene mine til å gre ut krøllene litt og avsluttet med ghd sin final fix hairspray så håret skulle holde hele kvelden og natten;).

Makeup produkter

Base

KIKO face skin glow

MAC studio sculpt foundation

MAC Pro longwear concealer

Kat Von D. contour palette

i.d. bare minerals blush, Vintage peach

Benefit watt`s up highlighter

The balm Mary-Lou Manizer highlighter

MAC Prep + Prime Fix+

Øyne

Make up for ever eye prime

Too faced Chocolate bar eyeshadow palette

MAC eye kohl

Maybelline Volum express mascara

Lepper

Clarins Instant light Natural lip perfector 02

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s