e.l.f. MAKEUP PRODUCTS

elf cosmetics, beauty blog, elf makeup, trude desire gustavsen

e02

elf, elf cosmetics, trude desire gustavsen, beauty blog, highlighter

elf cosmetics, elf, trude desire gustavsen, beauty blog

elf cosmetics, elf, .rude desire gustavsen, beauty blog, elf eyeshadow

elf cosmetics, elf,  trude desire gustavsen, beauty blog, e.l.f. makeup lock and seal

elf cosmetics, elf, e.l.f. glitter primer, trude desire gustavsen, beauty blog

elf cosmetics, elf, trude desire gustavsen, beauty blog, elf eyeshadows, glitter eyeshadows

elf cosmetics, beauty blog, trude desire gustavsen

På lørdag hadde jeg en makeup jobb hvor jeg skulle gjøre hår & makeup på bloggeren Christina, super søt jente! Anledningen var at Bloggers Delight fylte 5 år og skulle ha en stor galla fest hvor Christina skulle være vertinne, så da ville hun selvfølgelig se ekstra fin ut for anledningen!:) Når jeg var ferdig og hadde pakket sammen fant Emilie frem flere kasser med masse makeup produkter fra e.l.f. og sa jeg kunne plukke ut det jeg ville ha siden det er så mye produkter til overs på kontoret som bare ligger der. Super snilt! Jeg ble plutselig som ett lite barn i en godteri butikk! Plukket med meg masse fint, jeg synes det er så spennende med ny makeup og jeg elsker å teste nye produkter.

Likte kjempe godt disse shimmer øyenskyggene, det er både krem og pudder skygger. Synes fargene er kjempe fine! Brun, kobber, gull og champagne farger er noe jeg ofte bruker på meg selv, men bruker det også mye når jeg skal sminke andre. Palettet med de fire lyse tonene er i kremform og kan brukes til både øyne og som highlighter! Tok også med en glitter primer som gjør at shimmer/glitter øyenskygger holder lenger. Måtte også teste Makeup Lock and Seal da jeg leste bak på pakken at den skal gi mer intensitet til blant annet øyenskygger og at den er “smudge-proof!” Jeg prøvde den med det samme og den fungerer super bra, øyenskyggen ble mer intens og den satt super godt. Jeg elsker leppestifter og jeg har ett kjempe stort utvalg her hjemme, men det hindrer meg ikke i å kjøpe flere! Standard svar fra kjæresten min: “Har du ikke allerede en sånn da”? Hehe, de forstår det bare ikke. Jeg liker spesielt godt fargene som er på disse tre, men de og noen av de andre produktene skal jeg vise mer om i ett annet innlegg så følg med:).

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s