GOLD INSPIRATION

u09

u05

u11

u03

g01

u04

Neglelakker fra Gina Tricot

Jeg bruker nesten alltid rød neglelakk, det er en klassiker. En gang i blant, sånn som i dag, føler jeg det er på tide med noe nytt. Jeg pleier som regel å bruke en neglelakk i en rosa/nude farge. Jeg liker at neglene ser naturlige og delikate ut. Men jeg elsker også flotte og knalle farger på neglene, spesielt på sommerbrune hender! I dag ville jeg prøve noe nytt, så etter jeg la neglelakken i nude piffet jeg det litt opp med gull glitter som jeg drysset forsiktig på. Jeg prøvde også en annen variant, en fransk manikyr hvor jeg brukte gull istedenfor hvitt og toppet det med gull glitter. Jeg synes det blir super fint! Det er så mye kreativt du selv der hjemme kan gjøre for å pynte opp neglene dine. Du kan bruke forskjellige neglelakker, glitter og masse andre ting! Mangler du litt inspirasjon så burde du sjekke ut Pinterest, der får du mange fine tips:).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s