PHOTOSHOOT – BEHIND THE SCENES

Untitled-99

Untitled-20

12626122_10156415792910104_1219665486_n

Untitled-24done

I går var jeg på photoshoot for Mille Frydenberg som er ett dansk fashion merke. Vi var i ett kult studio inne i København sentrum og Emilie tok masse behind the scenes bilder så da tenkte jeg det passet fint med ett lite blogg innlegg. Men for det første, kan du tro at denne vakre jenta er kun 17 år!? Super søt og utrolig fotogen! Det skulle fotograferes bilder til både lookbook og kampanje så jeg gjorde to litt forskjellige looks på Ida som var modell. Startet først med makeupen du ser på første bildet, med en litt “forsiktig” smokey eyes og til kampanje bildet bygget jeg opp sminken ved å legge mørkere på øyne, mer highlight og kraftigere shading i i kinnene. Ida har kjempe tykt og mye hår men for å få mer volum og spill i håret tuperte og krøllet jeg det med to forskjellige krølltenger fra ghd. Jeg ble super fornøyd med resultatet og synes Ida ble så fin med denne looken. Gleder meg til å se de ferdige bildene og så fort de er klare kommer de selvfølgelig opp på bloggen!;)

Jeg prøver å oppdatere litt på snapchat når jeg er på f.eks photoshoots og andre spennende ting, så hvis dere vil følge med der så heter jeg “trudedesire”. Ønsker dere alle en fin onsdag!:)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s