HAIRCARE

h05

t15

t09

Tidligere denne uken fikk jeg med meg dette nye vidunder produktet hjem fra jobb, jeg har lest flere reviews og jeg var kjempe spent på å teste det selv! Mitt hår er ganske glatt men jeg har tynne og fine hårstrå som lett fliser seg opp. Dette produktet fra ghd skal blant annet hjelpe mot flisete hårspisser. Produktet beskytter mot daglig styling av håret så dette er ett produkt alle vil ha nytte av.

ghd advanced split end therapy pleier håret ditt, forebygger slitasje og lukker flisete hårspisser. Håret ditt blir mykere, glattere, mer glansfullt og det skal vare opp til 10 hårvasker! Grunnen til at den forebygger slitasje er pga den inneholder rødalger som har reparerende og beskyttende egenskaper. Kremen inneholder aminosyrer og antioxidanter, blant annet fra den brasilianske Camu Camu frukten og Acai bær. Disse har ett høyt innhold av omega 3 fettsyrer som er avgjørende for ett sunt hår, vitaminer som B1, B2 og B3, som er kjent for å styrke håret og fremme hårveksten. Pluss at det også er E vitaminer som kan forebygge at håret knekker. Produktet aktiveres av varmen fra hårføneren og forsegles ved bruk av en styler.

Sånn bruker du den:

  • Vask håret med shampoo men IKKE bruk balsam
  • Klem håret med ett håndkle for å fjerne overflødig vann
  • Ta ca 10 ml krem i hånden og klem det godt inn i spissene. Du kan også bruke det andre steder hvor du ser at håret trenger det.
  • Bruk en børste til å gre gjennom håret, del håret opp i seksjoner og føn det glatt.
  • Til slutt deler du håret inn i små seksjoner og glatter håret med en styler, dette gjør at produktet forsegles.

h06

Jeg er super fornøyd med resultatet på mitt hår. Håret mitt er mindre tørt, mer glansfullt og hårspissene mine ser friske og sunne ut. Pluss at håret lukter sååå godt! Jeg vil absolutt anbefale deg å teste den ut, spesielt hvis du sliter med brusete, tørt eller flisete hår. Du vil virkelig se og føle en forskjell:)

Du finner den HER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s