YESTERDAY IN PICTURES

t02

Jeg har sminket Birgitte en gang tidligere og i går var jeg så heldig å få gjøre makeup & hår på henne igjen. Du kjenner henne kanskje igjen? Birgitte Hjort Sørensen er en dansk skuespiller og hun har blant annet vært med i Game of Thrones, hvor hun forresten spiller sinnsykt godt! Du får også se henne ganske snart i den nye amerikanske tv-serien “Vinyl” som kommer i Februar:).

For å få tekstur i håret til Birgitte har jeg brukt produkter fra ghd. Gå inn på ghd sin nettside for å se deres store utvalg av hårprodukter, krølltenger, glattetenger osv.. En av mine favoritt hår produkter er “curl hold spray”. Den er varmebeskyttende og gjør så krøllene holder mye bedre, pluss at den lukter super godt! Akkurat nå har de faktisk 20% på alle elektriske produkter!:)

Når bildene fra photoshooten er klare kommer jeg til å legge de ut her på bloggen, så følg med:))

 

3 thoughts on “YESTERDAY IN PICTURES

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s