BEAUTY INTERVJU MED GHD

g100.jpg

På ghd Danmark sin blogg kan du finne ett beauty intervju med meg hvor du kan bli litt bedre kjent med meg. Du kan blant annet lese hvor jeg får min beauty inspirasjon fra og mine beste hårtips! Hvis du vil lese intervjuet så finner du det  HER .

Forresten, det er ikke alltid jeg kommer til å dele nye innlegg så du kan nå følge bloggen min og få beskjed via mail med en gang jeg har postet ett nytt innlegg!:) På mobil må du gå helt nederst på forsiden hvor det står “follow blog via email”, og hvis du er på data så står det øverst til høyre. Så går du ikke glipp av noe!;)

2 thoughts on “BEAUTY INTERVJU MED GHD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s