MIN GHD LOOK, GLAM HESTEHALE

For en liten stund siden gjorde jeg en hår guide sammen med ghd scandinavia. Jeg la først en frisk og naturlig makeup og så laget jeg en litt annerledes og “messy” hestehale. Dette passer fint til både hverdags og til mer spesielle anledninger! KLIKK HER for å se trinn for trinn på hvordan jeg gjorde denne looken!:)

12527635_10156361432935104_913185916_n

Modell: Clara Marie Rørsig

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s