FÅ STORE, GLAMORØSE KRØLLER VED FÅ ENKLE TRINN

Hvordan få (1)

Jeg har som mange andre nordiske jenter veldig flatt, glatt og livløst hår. Til tider kan det være ganske kjedelig. Jeg elsker å lage mer volum og krølle håret mitt, spesielt hvis jeg skal noe spesielt og vil pynte meg litt ekstra! Jeg lærte nylig ett triks av en hårstylist fra ghd om hvordan man enkelt kan lage volum i håret, det er super lett å gjøre og det varer i flere dager. Så her vil jeg vise deg trinn for trinn hvordan du får volum og store krøller som på bildet ovenfor ved hjelp av disse produktene:

Jeg begynner med å dele håret i seksjoner og spraye ghd curl hold spray fra rot til tupp. Denne sprayen er varmebeskyttende og aller best er den for å oppnå fine, holdbare krøller. Etter jeg har sprayet så børster jeg gjennom håret.

12510542_10156358891590104_1761923970_ot

For å få volum tuperer jeg veldig lett håret nærmest hodet i små seksjoner, varmer det litt med min ghd curve creative wand noen få sekunder før jeg tvinner resten av håret rundt. Holder ca 6 – 8 sekunder (tiden kan være forskjellig etter hvordan type hår man har). Jeg krøller håret bakover og istedenfor å slippe håret og la krøllen henge så setter jeg den med en gang opp med en hårspenne så den kan kjøles ned. Deretter gjentar du dette på resten av håret. Husk at hvor større seksjon du tar jo større og løsere blir krøllene, så dette velger du helt selv.

En god ide vil være å gjøre dette før du legger makeup så krøllene får tid til å kjøle ned og når du har sminket deg ferdig så kan du ta ut alle spennene og la krøllene falle ned. Jeg liker å børste gjennom håret for å samle krøllene litt, og så sprayer jeg lett over med en hårspray. Så er du good to go!:)

12494585_10156359894120104_1248083403_o

One thought on “FÅ STORE, GLAMORØSE KRØLLER VED FÅ ENKLE TRINN

  1. Dette var helt perfekt! Prøvde det på mitt lange hår og volumet har holdt seg godt 👏🏼 Ros til deg for fine bilder og veldig ryddig skrevet og forklart😄 I tillegg er du jo supersøt💝 Gleder meg til neste innlegg👌🏼

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s