NYTT ÅR & NYE MULIGHETER

IMG_0029td

Okey, etter mye frem og tilbake har jeg bestemt meg for å starte en beauty blogg! Det startet med at jeg gjerne vil vise og komme frem med det jeg gjør innenfor makeup. Jeg får også ofte spørsmål fra jenter som vil ha tips til både hår og sminke, så derfor tenkte jeg at det ville være perfekt å starte en blogg hvor jeg kan inspirere og dele min kunnskap med andre.

Jeg heter Trude Desirè Gustavsen, jeg er 25 år og jeg bor i København. Jeg er født og oppvokst i Norge men jeg flyttet til Danmark for 1 år siden da min danske kjæreste skulle bytte fra en norsk fotball klubb til en her i København. Jeg er utdannet makeup artist ved Face Stockholm makeup skole. Rett etter min utdannelse fikk jeg tilbud fra samme skole om å begynne som assistent lærer noe jeg selvfølgelig sa ja til. Ellers har jeg jobbet mest freelance. 

Her på bloggen vil det bli alt fra makeup og hår tips til tutorials, og det vil selvfølgelig komme masse bilder fra foto oppdrag og mye annet spennende! Hvis du har noen spørsmål, spesielle ønsker om hva du f.eks vil lese eller vite mer om så må du veldig gjerne skrive en kommentar til meg og så ordner vi selvfølgelig det. Jeg er kjempe spent og håper mange av dere har lyst til å følge meg!:)

8 thoughts on “NYTT ÅR & NYE MULIGHETER

  1. Gleder meg til å følge deg, dette blir spennende👏🏼 Du har fått til så mye bra og er en spesiell, dyktig og herlig jente 💝 Vi trenger ei som deg 👌🏼💄

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s